0498 44 26 69 - [javascript protected email address] -

Puppy training
Een goeie start is half gewonnen

Een goeie basis voor de toekomst ...

Niets is zo belangrijk als een goede band en vertrouwensrelatie met uw hond. Deze start al vanaf de puppyfase. Mekaar begrijpen, weten wat uw puppy u wilt vertellen en duidelijk maken aan uw puppy wat jij wilt vertellen: het is de onmisbare basis voor een jarenlange vriendschappelijke band met uw hond.

Daarom is het belang van een puppycursus niet te onderschatten:
De puppytraining kan aanvatten van zodra de pup een achttal dagen in zijn nieuwe thuis woont. Door een achttal dagen te wachten alvorens met hem te trainen ga je ervoor gaan zorgen dat hij de kans krijgt om zijn nieuwe baasjes en nieuwe thuis goed te leren kennen en te vertrouwen.

Puppytraining kan zowel in kleine trainingsgroepjes als in privetraining gebeuren.

vooraleer de training, of het nu groeps- of privétraining is, aan te vatten heb je recht op een gratis kennismakingsessie: Tijdens deze sessie krijg je allerhande tips betreffende de opvoeding en training van uw pup.

Zin in een gratis kennismakingsessie?

Neem snel contact op om kennis te maken.

U krijgt allerhande tips betreffende :
  • zindelijkheidstraining
  • vermijden van opspringgedrag
  • afleren van te knagen aan meubilair
  • vermijden van verlatingsangst
Verder worden eventuele vragen die u hebt betreffende de opvoeding van jouw pupje tot een gehoorzame hond ruimschoots besproken en beantwoord.

Tijdens de training worden de basisbevelen geleerd:
  • liggen
  • zitten
  • blijven
  • oefening naar de plaats
Verder werken we met heel veel variatie voor een goede socialisatie van de pup: - we gaan regelmatig in stad gaan trainen
- we werken met bewegende voorwerpen. (bal, ballon, tennisbal, pop...)
- we werken met lawaai: (piepende voorwerpen, rijdende auto, bellen, ontploffende balonnen)


Op deze manier leert uw pup om ook als volwassen hond steeds rustig te blijven onder diverse omstandigheden. Verder zorgt het ervoor dat hij leert voor niets angstig te zijn wat zijn vertrouwensband met jou als zijn metgezel enkel maar ten goede kan komen. Puppytraining in actie ...