0498 44 26 69 - [javascript protected email address] -

... voor dierenartsen
Ideale samenwerking tussen dierenarts, hond en hondentrainer

Samenwerking tussen dierenarts en doggytalk

De belangrijkste persoon in het leven van een hond is, na de eigenaar, u als dierenarts. De dierenarts kent de hond van pup tot senior, kent de eigenaars en staat hen steeds met raad en daad bij. Voor de hondenbaasjes is hij de vertrouwenspersoon op alle vlak wat de hond betreft. Veel veranderingen in gedrag, plotse stress-situaties hebben een medische oorzaak. Zonder u als dierenarts heeft het geen enkele zin om in deze situaties aan dit gedrag te werken want enkel u als dierenarts kan deze medische oorzaak wegnemen zodanig dat de psychologische hulp voor de hond kan worden opgestart.

Daarom vind ik het uiterst belangrijk dat de dierenarts betrokken kan worden in de aanpak van hondengedrag. Vanzelfsprekend kunt u als dierenarts altijd gratis en vrijblijvend bij mij terecht indien u zelf bepaalde vragen hebt omtrend het gedrag van een bepaalde hond die bij u in behandeling is.

Verder is er mogelijkheid om regelmatig puppy-bijeenkomsten bij u als dierenarts te organiseren. Tijdens deze puppybijeenkomsten naar kunnen uw klanten, die recent een pupje bij zich in huis hebben genomen, samenkomen om een antwoord te vinden op allerhande vragen die ze hebben betreffende de opvoeding van hun pup.

Deze vragen kunnen over allerhande zaken gaan waaronder bvb:
- zindelijkheidstraining
- vermijden van baknijd
- hoe vermijden dat de pup meubilair kapot gaat bijten
- hoe kan je aanleren dat de pup alleen kan zijn (vermijden verlatingsangst)
- hoe afleren van op te springen
- ...

Een afspraak voor puppybijeenkomst kan steeds via mail of telefonisch gebeuren.

Infoavond of puppy-bijeenkomst in uw praktijk?

Interesse? Geef mij gerust een seintje.