0498 44 26 69 - [javascript protected email address] -

Onze werkwijze
Van inividuele tot groepslessen

Gratis kenningsmakingsgesprek

Omdat niets zo belangrijk als een goede vertrouwensband hebben met uw pup om van hem een leuke en aangename volwassen hond te maken vind ik het uiterst belangrijk dat je absoluut geen nummer bent wanneer je de puppycursus komt volgen.

Daarom is er, vooraleer de puppytrainining te aan te vatten, steeds een gratis en vrijblijvende kennismakingsessie. Tijdens deze sessie, die zowel op de trainingslocatie als bij jou thuis kan plaatsvinden, leer je de persoon achter Doggytalk kennen en krijg je reeds allerhande tips betreffende de opvoeding en training van jouw pup.

Gratis kennismakingsgesprek

Neem snel contact op om kennis te maken.

Belangrijkste zaken die tijdens de kennismakingsessie besproken worden:
Zindelijkheidstraining.
Hoe vermijden dat je hond gaat knagen aan meubilair.
Hoe vermijden dat je pup later hard gaat opspringen tegen bezoek of extreem gaat blaffen.
Hoe je pup op een goede manier socialiseren in alle omstandigheden.

Verder is het vanzelfsprekend nog mogelijk om ook andere vragen die je eventueel hebt ruimschoots te gaan bespreken. Op deze manier kan je vanuit een goede basis de puppycursus aanvatten.

Je krijgt steeds persoonlijke hulp en persoonlijk advies wanneer ook nodig. Tijdens de trainingsperiode ben ik ook steeds telefonisch bereikbaar of bereikbaar via de Doggytalk-facebookpagina.

De kennismakingsessie gebeurt op afspraak. Dit kan zowel telefonisch, via [javascript protected email address] of via de Facebookpagina van Doggytalk gebeuren.Maak kennis met ons team

Doggytalk zou Doggytalk niet zijn zonder mijn goede maten/collega's. In weer en wind staan ze steeds opnieuw klaar om te helpen... In hun carriëre hebben ze reeds menig hond geleerd hoe om te gaan met andere honden en enkele kindjes kunnen dankzij hen zeggen dat ze het aangedurfd hebben om het prachtige wezen 'hond' te leren kennen... Ze speuren, trainen, helpen zonder ooit te klagen en hebben mij meer geleerd dan ik ooit had durven denken... Hoog tijd dus om hen in de bloemetjes te zetten en hen eventjes aan jullie voor te stellen...Odyssee

Odyssee

de (voorlopige) Benjamin van de familie. Weinigen hadden gedacht dat hij het ooit zou maken als therapiehond vanwege zijn temperamentvol karakter. En toch... Als geen ander gaat hij ervoor... Onvermoeibaar en vol energie raast hij door het leven... Hij is de absolute favoriet van velen (vooral van de stagiaires.)

Juliette

Juliette

Altijd optimistisch. Ze is een tophond op alle vlakken... Ze is een fantastische speurhond en een fantastische therapiehond. Ze weet perfect hoe ze met andere honden moet communiceren. Gezien haar leeftijd zal ze het binnenkort iets rustiger aan doen. Ook zij heeft recht op een meer dan welverdiend pensioen natuurlijk...

Zarah

Zarah

een typische Mechelaar. Fel maar met een hart van goud. Haar doorzettingsvermogen is onvoorstelbaar. Steeds opnieuw staat ze klaar om te werken. Ze is trouw als geen ander. Ze is bijzonder sociaal, maak indruk op de mensen en is, net zoals veel van haar rasgenoten heel bezorgd voor haar familie. Een fantastische meid gewoon!

Ra

Ra

mijn goede oude trouwe vriend. 13 jaar werd hij onlangs. Hij is getuige van zoveel belangrijke momenten in mijn leven. Ra is een hoofdstuk van een boek dat hopelijk eindeloos blijft lezen... Ouderdomskwaaltjes overvallen hem vaak maar met zijn eeuwig gevoel voor humor geeft hij niet op. Ra staat symbool voor onvoorwaardelijke vriendschap. Zijn wil om te werken is nog steeds heel hard aanwezig maar toch tracht ik hem zoveel mogelijk te laten genieten van zijn meer dan verdiende pensioen. Hopelijk kunnen we nog enkele jaren bij elkaar zijn.